MIss Jones is een prachtige zaak, ontworpen door horeca-ontwerper Rein Rambaldo, met ook veel ruimte om te genieten van highteas, borrels en evenementen.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Restaurant Moose verscholen in de Kazernestraat hanteert een modern Europees concept met seizoensgebonden menu's die regelmatig wisselen.
Depot Podjok in den Haag serveert Indonesische gerechten zoals saté kambing en tahu telor. Geniet van Oost-Javaanse smaken, ook voor afhaal beschikbaar.
Xiringuito op het strand van Scheveningen serveert mediterrane shared dining: burrata, garnalenkroketjes, bloemkoolrisotto en dorade op het zonnige terras
Suzie Q: Seizoensgebonden gerechten en cocktails in Den Haag, aan de Binckhorst-haven. Geniet van wereldse smaken en een sfeervol terras aan het water.
Beachclub Zen in Kijkduin: geniet van houtskoolgrill-gerechten, verse granola, een speelplek voor kids en de ontspannen sfeer van het strand.
Geniet bij Villa la Ruche in den Haag van een eigentijdese maar herkenbare ervaring met originele gerechten, heerlijke wijnen en een ontspannen sfeer.
Gastrobar Berlage, gelegen in de tuin van Het Kunstmuseum in Den Haag, combineert verfijnde gastronomie met een toegankelijke sfeer.
Eten bij het Trammmhuys in Voorburg is een avontuur. Eigenaar Bobby van Galen en koks Pierre Wind en Lesley Bruggeling maken er bijzonder, creatief eten.
Geniet van de volgende voordelen: