Jacob’s Grill in Den Haag brengt koken terug naar open vuur: karaktervolle vlees-, vis- en groentegerechten in een warme, ongedwongen sfeer.
Ontdek ruim 100 wijnen per glas bij The Hague Social Club. Zelf tappen, shared dining, livemuziek en elke week oesters op zondag.
Nomon in Scheveningen biedt een stijlvol interieur, seizoensgerechten van de Josper-grill en bijpassende wijnen op een unieke locatie aan zee.
BanhMi & Caphe brengt de Vietnamese baguette en koffiecultuur naar Den Haag. Knapperige bánh mì, loempia’s en authentieke koffie met een Europese én Aziatische twist.
Hito Scheveningen: minimalistisch strandhuis met zeezicht. Geniet van seizoensgerechten, Zuid-Europese smaken, verfijnde wijnen en een stijlvolle sfeer.
Kookaburra Beach onderscheidt zich van andere beach clubs door de relaxte sfeer, het wijdse uitzicht en een uitgebreide en wisselende lunch- en borrelkaart.
NIKO Udon is nu open in de Prinsestraat in Den Haag. Japanse gezelligheid met dampende udon, knapperige kushikatsu en Osaka stijl sushi, plus sake en frisse highballs.
Tijdens een avond bij Selene, een restaurant van chef Lorenzo aan de rand van de zee in Kijkduin, maak je een culinaire reis door de maanfases.
Areia is een wine & seafood bar aan de Dr Lelykade in de Tweede Haven van Scheveningen. Op het bord veel verse vis, bijvoorbeeld sushi, kabeljauw, octopus.
Geniet van de volgende voordelen: