Bij Bar Rouge aan de Singel in Amsterdam waan je je in klein Parijs, met Aziatische gerechtjes en een Moulin Rouge-achtig decor.
Midden op het Gerard Douplein zit een van de gezelligste borrelplekken van de Pijp. Hier staan alleen goede wijnen (champagnes) en lekkers uit de zee op het menu.
Yuzu Dining Bar ligt verscholen achter het Leidscheplein en heeft een smalle bar met fijne gerechten boven en voor de liefhebbers een danskelder beneden.
Wilde gefermenteerde bieren, cider, natuurwijn en gerechten en happen van de Argentijnse parilla dat is de formule van gastropub Pelusa
Nieuwe Restobar van de familie van Bar Parry en Balthazar’s Keuken op de oude plek van Bambino aan de Vijzelgracht.
CUE de opvolger van Vanderveen* is geopend en bestaat uit twee delen een bargedeelte in de kelder en een finedining restaurant boven.
Dit is een van de wijnhotspots van Amsterdam, met een wijnbar in het souterrain en een licht restaurant op de beletage, alles aan de Prinsengracht.
Café Beurre van 'neef' Kim Jongbloed gaat vegetarisch koken - met boter. De inspiratie komt onder meer van 'Tante Karin', van Balthazar's Keuken.
Bistro de la Mer*, zoals de naam doet vermoeden draait het bij deze bistro om de zee: van kreeft tot sardine en van tarbot tot garnaal.
Bruine Amsterdamse barcultuur met ruimte voor eigentijds eten in het restaurantdeel. Natuurwijnen op de kaart en goede gerechten voor aan de bar.
Geniet van de volgende voordelen: