Nieuw van Tim van de Molen & Nachbar: een restobar met creatieve gerechten en topdranken. Binnenkort meer op De Buik!
The Marlin Bar in Amsterdam: chique visrestobar in Oud-Zuid met oesters, zwaardvis en zonnig terras aan de Van Baerlestraat.
Restobar No Nonsense is de eigen zaak van drie vrienden met een leuk terras aan de Geldersekade. De kaart heeft veel comfortfood, de sfeer is lekker.
Schout-bij-Nacht vind je in de Jordaan. Ze serveren hapjes aan de bar en een seizoensgebonden menu, gepaard met bruisende cocktails en mooie wijnen.
Wijmpje Beukers is de huiskamer en het buurtrestaurant van de Pijp. Hier loop je binnen zonder te reserveren en er wordt vers gekookt met altijd een vegetarische en vegan keuze.
Bij Bar Bachrach eet je samen wat kleinere gerechten die je a-la-carte bestelt of je gaat voor het chef’s menu. Met een Midden-Oosten touch maar ook Mediterrane invloeden.
Oocker is een resto(wijn)bar met een enorm assortiment wijnen, ook per glas, en een fijne mediterraanse keuken in een sfeervol licht pand met klein zonnig terras aan de rustige kant van het Frederiksplein.
ROUX is een relaxte luxe bistro van drie ex-medewerkers van Pesca met à-la-carte gerechten en een zeer uitgebreide wijnkaart.
Restobars worden steeds specifieker in de Pijp opent binnenkort Luz; een Restobar in een Mediterrane stijl.
Massalia van chef Angelo Kremmydas aan het Beukenplein biedt Griekse gerechten zoals dolmas en loukoumades.
Geniet van de volgende voordelen: