The Marlin Bar in Amsterdam: chique visrestobar in Oud-Zuid met oesters, zwaardvis en zonnig terras aan de Van Baerlestraat.
Cafe Binnenvisser is een restobar met een wisselend menu, met voornamelijk groenten in de hoofdrol, en een fantastische (natuur)wijnkaart. Hier loop je gewoon binnen zonder te reserveren.
Two Chefs Foodbar heeft zich omgevormd tot een restaurant met een uitgebreide kaart en zelfs bier pairing.
Bij Bar Bachrach eet je samen wat kleinere gerechten die je a-la-carte bestelt of je gaat voor het chef’s menu. Met een Midden-Oosten touch maar ook Mediterrane invloeden.
In Oud-West vind je La Parole, een on-pretentieus Frans 'restaurantje', met klassieke hoogwaardige Franse gerechten voor een toegankelijke prijs.
Restobars worden steeds specifieker in de Pijp opent binnenkort Luz; een Restobar in een Mediterrane stijl.
Een restobar ,waar de moderne en de klassieke Japanse keuken elkaar ontmoeten in een barsetting, niet met een wijnkaart maar met een uitgebreide sakekaart.
Café Beurre van 'neef' Kim Jongbloed gaat vegetarisch koken - met boter. De inspiratie komt onder meer van 'Tante Karin', van Balthazar's Keuken.
Bistro de la Mer*, zoals de naam doet vermoeden draait het bij deze bistro om de zee: van kreeft tot sardine en van tarbot tot garnaal.
Bruine Amsterdamse barcultuur met ruimte voor eigentijds eten in het restaurantdeel. Natuurwijnen op de kaart en goede gerechten voor aan de bar.
Geniet van de volgende voordelen: