Charcuteria in Amsterdam serveert mediterrane charcuterie, tapas en gerechten om te delen in een gezellige sfeer.
Sichuan Territory is een Chinees restaurant en in de weekendavonden een club bij Garage Noord waar je Chinese wok en bbq-gerechten eet en cocktails drinkt.
Rufus in Oud-Zuid is opgericht door een Italiaans-Albanees stel dat hun avontuur in Amsterdam voortzet met een restaurant dat hun afkomst samenbrengt.
TEDS in Amsterdam Oud-West is een geliefde plek voor brunchliefhebbers met gerechten naar iedereens smaak en een trendy, uitnodigend interieur en fijn terras.
Rum Baba in Oost is een oase voor fijne koffie (ook filter) en cake. Eigenaar Jeroen levert inmiddels in en buiten Amsterdam zijn koffie.
Salut is het tweede restaurant van de makers van Bisous, met een zonnig geel interieur en een creatieve Noord-Franse/Vlaamse keuken met Zeeuwse invloeden.
Op de eerste etage van Heineken Hoek vind je de Bistro: de perfecte plek om even snel twee gangetjes te eten, eventueel met een karafje van je favoriete wijn.
Bij (bijna) iedereen komt zo nu en dan wel eens de carnivoor in jezelf naar boven. Voor die momenten zit je bij Café Carbon op de goede plek.
Stevig eten op elk moment van de dag. Dat kan bij Cannibale Royale. Van lunch, tot diner tot laat in de nacht eet je hier burgers, spareribs en friet.
Faam is een gezellige pizzeria en traiteur met antipasti, pizza’s, melanzane uit de houtoven.
Geniet van de volgende voordelen: