Met een groot terras op het Beukenplein biedt Clos het beste van beide werelden, een wijnbar gecombineerd met een restaurant.
Amstelhaven begint zich aan de Maurtiskade, met een mooi terras op het water.
Venster33 is de brutale maar vrolijke zaak in de Amsterdamse Pijp. Iedereen is dol op de buurt en zo ook de eigenaren van deze vlotte zaak. met een groot menu, ontbijt tot late night.
Glouglou was de eerste natuurlijke wijnbarvan Amsterdam. Hier drink je bijzondere wijnen van deels eigen import en eet er traditionele Franse gerechtjes bij.
Restaurant Bacalar in Amsterdam-Noord is dé plek voor Mexicaans eten. Deze tagueria serveert Mexicaans eten zoals je het nog niet kent.
Lolo is een Italiaans restaurant met een extravagant interieur met een combinatie van rijke Italiaanse gerechten en spannende cocktails.
Café Beurre van 'neef' Kim Jongbloed gaat vegetarisch koken - met boter. De inspiratie komt onder meer van 'Tante Karin', van Balthazar's Keuken.
Momo serveert fine dining fusion. De plek is, nog steeds na zoveel jaar, een van de hotspots van Amsterdam met
Het Latijns- Amerikaanse restaurant Sal Muera is te vinden in de Jordaan. Op de kaart staan onder andere verschillende ceviche gerechten en streetfood.
De oude scheepsbouwloods op de NDSM-werf staat vanaf het voorjaar van 2019 in het teken van bieren en lekkere toegankelijke gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: