Van pancakes en avocado toast als ontbijt tot melanzane, een smashburger of steak tartare als diner: bij Leo Goudvisch ben je bij elke gelegenheid welkom.
BAUT Del Sol op Zeeburgereiland is een zonnig pop-up restaurant aan de jachthaven in Amsterdam. Geniet van mediterrane gerechten en cocktails.
Oche Amsterdam: het plezier van spel en gastronomie verbindt en brengt elkaar op een unieke manier samen. Gastro-gaming is dan ook een schot in de roos!
Een echte farm-to-table ervaring heb je op het Landgoed Rorik waar chefs Kees Elferink en Lenny Ystra gerechten maken met de groenten uit eigen tuin.
De nieuwe urban winery die wijn maakt van wijngaarden uit heel Europa is nu gecombineerd met een restaurant met toegankelijke Italiaanse gerechten, een echte wijn-food bestemming in Amsterdam Noord.
Bij WOW CRAB een je seafood boils die direct op je tafel geserveerd worden. Krab, kreeft, mosselen, garnalen; het is er allemaal
Bij de brouwclub van de Eeuwige Jeugd in het ketelhuis van de oude Bijlmerbajes eet je gefrituurde happen in combinatie met de bieren van de jeugd.
Restaurant Selva op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI is een wilde mix van de Mexicaanse en Peruaanse keuken, met uitzicht over stad en Zuidas.
Deze tropische huiskamer in Amsterdam-Oost is de hele dag open. Je nieuwe favoriete stamkroeg serveert Frans-Mediterrane happen en dranken.
Bodon eert de Franse culinaire traditie van ontbijt tot diner in een brasseriesfeer van macaron tot foie gras.
Geniet van de volgende voordelen: