Met Sagardi brengen de broers López de Viñaspre de Baskische keuken met het open vuur naar Amsterdam.
Een restobar waar wijn en lekker, vaak Franse, gerechten op het menu staan in de sfeer van een Frans Cafe met een leuk terras voor de deur.
In de Baarsjes eet en drink je in dit gezellige en lichte hoekpand-buurtrestaurant goede kwaliteit voor een verrassend lage prijs.
Bij SAAM, een samentrekking van South Africa en Amstel, geniet je van gerechten van lokale Nederlandse producten met een Zuid-Afrikaanse touch.
Elements is het opleidingsrestaurant van het ROC en de kans om de toekomstige Horecatoppers in de bediening.
Brasserie Carstens is terug van weggeweest! Hier geniet je van de farm-to-table gerechten van chef Jeroen Bruisma begeleid door mooie (natuur)wijnen.
De nieuwe zaak van Xander Waller en chef Rients de Jong in kookt betaalbaar en met de seizoenen mee in een verlichte grote ruimte waar je ook aan de betonnen bar kunt ploffen voor een bite met een glas (natuur)wijn.
In een van de meest bijzondere gebouwen aan de Zuidas, The Valley, vind je restaurant Nela. Een restaurant van de Internationale chefs Hari Shetty en Ori Geller (o.a. ex Nobu, The Duchess en Mr Porter) met koken op open vuur en alles in pure vorm van de ingrediënten tot de aankleding.
De Mark, het restaurant van Hotel De Durgerdam. Hier eet je hoogwaardige, eerlijke gerechten, met ingrediënten van Hollandse bodem, zonder pretenties gecreëerd door Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot (chefs 212**) gekookt op open vuur door Koen Marees (ex The Lobby) in een warme comfortabele setting.
Bij Verlan eet je creatieve Franse gerechten met een internationale twist in een warme cosmopolitische setting of doe je een glas wijn of cocktail aan de bar met een gerechtje van de barbytes kaart
Geniet van de volgende voordelen: