Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Choux zou op ieders bucketlist moeten staan. Eet er verfijnde groentegerechten en drink mooie vins nature, neem het sap arrangement en geniet van de mooi opgemaakte borden.
Restobar Rouhi, gelegen in het historische pand van House of Rituals op het Spui, is dé plek waar je tot rust kan komen voor een lunch, borrel of diner.
De nieuwe zaak van Xander Waller en chef Rients de Jong in kookt betaalbaar en met de seizoenen mee in een verlichte grote ruimte waar je ook aan de betonnen bar kunt ploffen voor een bite met een glas (natuur)wijn.
Deze ruime pizzeria is inmiddels op hun derde locatie in noord beland en biedt naast pizza's en (natuur)wijnen ook veel gezelligheid.
Arles is vernoemd naar de geboorteplaats van de chef. Die moderniseerde de keuken van zijn jeugd en begon deze neo-bistro.
Cafe Binnenvisser is een restobar met een wisselend menu, met voornamelijk groenten in de hoofdrol, en een fantastische (natuur)wijnkaart. Hier loop je gewoon binnen zonder te reserveren.
In een van de meest bijzondere gebouwen aan de Zuidas, The Valley, vind je restaurant Nela. Een restaurant van de Internationale chefs Hari Shetty en Ori Geller (o.a. ex Nobu, The Duchess en Mr Porter) met koken op open vuur en alles in pure vorm van de ingrediënten tot de aankleding.
Gitane is het restaurant van chef Angelo Kremmydas in een hoekpand in West. Hier eet je pure en a-la-carte gerechten tegen een aantrekkelijke prijs.
Een restobar waar wijn en lekker, vaak Franse, gerechten op het menu staan in de sfeer van een Frans Cafe met een leuk terras voor de deur.
Geniet van de volgende voordelen: