De plek voor super (filter) koffie en passende broodjes in de ochtend en in de middag wijnen, met wat kleine snacks, van de uitgebreide wijnkaart.
Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Café is een beetje misleidend voor Modern. Ja, je kunt er een biertje of wijntje drinken maar Modern is meer een licht en groot restaurant en van dezelfde eigenaren als de Goudfazant, hier serveert men een vast menu (vanaf 5 gangen) met veel aandacht voor groenten
Eten wat de pot schaft. Dat doe je bij de table d’hote van de broers Hartering. Met veel aandacht voor orgaanvlees en mooie wijnen.
Levain et le vin, daar moet je wezen voor het lekkerste zuurdesembrood van Amsterdam.
Zondigen in de broeierige Zuid-Amerikaanse Jordaan doe je naast druipend rood kaarsvet, met oesters gedrenkt in leache de tigre, toastadas van zwezerik en draft cocktails of natuurwijnen.
Natuurlijke wijnbar van ex medewerkers van Glouglou met terras en een leuke eetkaart
Gitane is het restaurant van chef Angelo Kremmydas in een hoekpand in West. Hier eet je pure en a-la-carte gerechten tegen een aantrekkelijke prijs.
Bennies Restaurant van Rick Swinkels samen met twee vrienden zit in het Schinkeldistrict. Met moderne gerechten in een doorlopende lunch en diner service.
Christiaan Smit is een intiem eetkamerrestaurant in de Jordaan naast Kikkie van de Prinsensluis. Geniet van een 3, 4- of 5-gangen menu.
Geniet van de volgende voordelen: