Op de oude plek van Amoi opende Nooch met een creatieve Aziatische kaart. Van sushi, gyoza en saté tot pad thai, nasi kambing en yaki ramen noodles.
Maak een culinaire reis langs de zijderoute bij Ryo. In deze ryokan eet je het beste van de Aziatische keukens met uitzicht op ’t IJ.
Dit is een van de wijnhotspots van Amsterdam, met een wijnbar in het souterrain en een licht restaurant op de beletage, alles aan de Prinsengracht.
Het vlaggeschip van Alain Caron en zijn zonen. De industriële setting met open keuken past perfect bij de Franse gerechten die daar worden geserveerd.
Bij dit new style ‘bruine’ café kun je ‘s ochtends al voor de koffie binnenploffen, lunchen met een lekkere baguette of aan de bar hangen voor wat bites en de uitgebreide selectie (natuur) wijnen.
Snackbar nieuwe stijl met plantbased snacks maar ook nog klassiekers als lamsköfte, shawarma en smashburger. Absolute aanrader: de falafel van tuinbonen.
Bruine Amsterdamse barcultuur met ruimte voor eigentijds eten in het restaurantdeel. Natuurwijnen op de kaart en goede gerechten voor aan de bar.
De gerechten op de kaart bij Cantina Caliente zijn als een reis door de verschillende delen van Latijns-Amerika.
Bonboon verhuisde van KNSM-eiland naar de Grachtengordel en serveert nu in de Rozenstraat een van de beste vegan keukens van de stad.
Oche Amsterdam: het plezier van spel en gastronomie verbindt en brengt elkaar op een unieke manier samen. Gastro-gaming is dan ook een schot in de roos!
Geniet van de volgende voordelen: