Met Ferry nestelen De Kok & de Maître zich, na twee succesvolle pop-up’s, op een vaste plek, in het oude Pont 13 in de Houthavens.
Hier brengen Martin de Nes, Tobias Kuijt en chef Joep Hermans hun ervaringen samen, waar op open vuur gekookt wordt met een uitgebreide wijnkaart.
Enté is eetcafé nouveau stijl aan de Lindengracht, waar je kan komen voor een biertje of een glas wijn maar ook uitgebreid kunt eten.
Met je voetjes in het zand genieten van het uitzicht over ’t IJ bij paviljoen Kaap Amsterdam op het Zeeburgereiland met een compleet vegetarische kaart.
Het stel achter de beste Koreaanse foodtruck en later het beste Koreaanse restaurant in Zwitserland hebben nu een eigen restaurant in de Jordaan.
Het eerste West-Afrikaanse fine-dining restaurant is open aan de Nassaukade voor diner en lunch rondom het weekend met een chefsmenu en a-la-carte keuze.
Brasserie SenT toont een culinair hoogstandje met de Big Green Egg in de hoofdrol. Een plek die een verrassende mix van kwaliteit en creativiteit brengt.
Het tweede project van Manuel Broekman is een nieuwe eetcafé stijl. Maud serveert een a-la-carte menu met gerechten op ‘restaurant’ niveau en prijzen.
De Rotterdamse Dudok opende zijn deuren in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Op het menu staan drie gangen met keuze uit vlees-, vis- en een vegetarisch gerecht.
Boon & de Koot: restobar in Amsterdam met natuurwijn, betaalbare gerechten en ongedwongen sfeer op de plek van Marius en Wijncafé Worst.
Geniet van de volgende voordelen: