Nina Olsson heeft hier haar eigen restaurant. Overdag met mooie salades, sandwiches en bowls of goodness en in de avond een a-la-carte menu om te delen.
Bij de Deli van Toscanini kun je terecht om even een koffie, brioche, een glas wijn of lunch maar ook om bijvoorbeeld de gedroogde ravioli van Toscanini voor thuis mee te nemen.
Bunk is een betaalbaar hotel voor mensen van buiten, een gezellige plek voor mensen uit de buurt en een toegankelijke bar en restaurant voor allebei.
Linguini is niet het enige wat de klok slaat in deze trattoria, je kan er ook terecht voor onder andere tonijntartaar met avocado, limoen en chilipeper of een goede gnocchi bereid naar de hand van Italiaanse chef-kok en pastameester Lorenzo Isidoro.
Restaurant Dignita is een uitstekende uitvalsbasis voor iedereen die zich in de buurt van het Vondelpark bevindt. Ontbijt, brunch en lunch en ook nog eens gezond.
Mogu is het eerste Malatang restaurant van Nederland, waar je met verschillende bouillons en veel verse groentes een eigen vegan soep samenstelt.
Bij Flore, met in de keuken chef Bas van Kranen, staat duurzaam en elegant koken zonder zuivel centraal.
Bonboon verhuisde van KNSM-eiland naar de Grachtengordel en serveert nu in de Rozenstraat een van de beste vegan keukens van de stad.
Sushi zonder vis saai? Dan heb je de sushi van Plant Based Sushi nog niet geproefd.
Een relax momentje pak je bij Shake City. Op de Overtoom wordt hier gezond en lekker tot één geschud tijdens ontbijt, lunch of tussendoor.
Geniet van de volgende voordelen: