Ian van Eck praat ons op De Buik geregeld bij over wijnen. Deze keer gaat het over vergeten druivenrassen die volgens hem de komende tijd het verschil maken.
Met een zomerse borrel én de overhandiging van het 1e exemplaar van de Buik Magazine aan TV-chef London Loy is de 2e editie van het magazine gelanceerd.
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Rotterdam. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over per stad de beste adressen in de buurt van toeristische hotspots.
In het voormalige Engels op de hoek van het Groot Handelsgebouw opent Tan Do 'do. by Little V', een Frans-Vietnamees restaurant dat de hele dag geopend is.
De Buik tipt de Wijnbeurs adventskalender als een origineel cadeau voor de feestdagen om te geven (of te krijgen). 12 kleine flesjes om te ontdekken.
Proef een voordelig ontbijtmenu bij By Jarmusch West met een RET-voucher in het kader van Altijd iets extra's van de RET en de Buik van Rotterdam.
Mies is het vernieuwde restaurant van het Rotterdamse hotel Morgan & Mees. De kaart is geïnspireerd door Nederlandse klassiekers, met een vleugje Mies.
Bij het Skatepark Rotterdam opent vanaf 26 november Pi! Skateria, een plek waar iedereen welkom is, of je skaten nou leuk vindt of niet.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: