Wie wordt de Favoriete Nieuwkomer 2025 van de Buik van Rotterdam? Dat is aan jou! Bekijk hier de lijst met genomineerden voor 2025.
Onze grote kerstlijs is van een update voorzien, helemaal kersvers voor 2025: een mooie mix van wat de Rotterdamse restaurants te bieden hebben.
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Rotterdam. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
De 3e editie van de Buik Magazine is gelanceerd en we praten je bij over deze superdikke glossy vol mooie verhalen over de foodcultuur in onze vier steden.
Bij Bar Glasz aan het water in Hillegersberg kom je voor goed Bretons eten, fijne service en mooie wijnen. Kortom: een totaalplaatje.
BIRD, bekend van clubnachten en pizza's, serveert ook een interessant shared-dining menu. De Buik ging langs om daar eens van te proeven.
Dit weekend opent Colette aan de Honigerdijk. Het wordt een zaak met Mediterrane invloeden, goede wijnen en service met een lach.
Heb jij Japanplannen, lees dan snel verder hoe je het meest uit je reis haalt, ook culinair, met behulp van Rotterdamse reisbureau Buitenlandsche Zaken.
De Buik blikt terug op het tweede halfjaar van 2025, en welke mooie restaurantopeningen wij weer mee hebben mogen maken in Rotterdam.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: