Bij SAAM, een samentrekking van South Africa en Amstel, geniet je van gerechten van lokale Nederlandse producten met een Zuid-Afrikaanse touch.
Met Bobby Rust in de keuken wordt er in dit iconische oude TV station weer op niveau gekookt. De rooftopbar heeft een uitzicht om niet te vergeten.
Een relax momentje pak je bij Shake City. Op de Overtoom wordt hier gezond en lekker tot één geschud tijdens ontbijt, lunch of tussendoor.
Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Choux zou op ieders bucketlist moeten staan. Eet er verfijnde groentegerechten en drink mooie vins nature, neem het sap arrangement en geniet van de mooi opgemaakte borden.
Bonboon verhuisde van KNSM-eiland naar de Grachtengordel en serveert nu in de Rozenstraat een van de beste vegan keukens van de stad.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
The White Room serveert de pure keuken van de Nederlandse topchef Jacob Jan Boerma in een sierlijke witte 19e eeuwse setting.
Geniet van de volgende voordelen: